Tarih: 25.05.2019 15:15

Özel Kız Yurtları Ankara

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin başkenti olan Ankara pek çok üniversiteyi içerisinde barındırıyor. Çok sayıda üniversite bulunduğu için şehirde yaşayan öğrenci sayısı da oldukça fazla. Her yıl pek çok öğrenci Ankara ilindeki üniversiteleri kazanarak Ankara’ya geliyor. Özellikle kız öğrenciler için aileleri güvenli bir ortam arayışındadırlar.

Özel kız yurtları Ankara için en güvenli ve en konforlu yurtlardan birisi Eylül Kız Öğrenci Yurdu. 7/24 güvenlik kameraları bulunan yurt kız öğrencilerin güvenliğini sağlarken onlara konforlu bir yaşam alanı oluşturuyor.

Ankara Eylül Özel Kız Yurdunu Neden Tercih Etmeliyim?

Özel kız yurtları Ankara için en konforlu yurtlardan birisidir. Eylül özel kız yurdu 1, 2, 3 ve 4 kişilik özel odaları ile kız öğrencilere hizmet veriyor. Odalar içerisinde yatak, dolap, çalışma masası, kitaplık gibi bir öğrencinin yaşam alanında ihtiyacı olabilecek tüm eşyalar mevcut. Ayrıca odalarda mini buz dolabı ve televizyon da bulunuyor. Odalar içerisinde öğrencilerin kendilerine ait banyo ve tuvaletleri de yer almaktadır.

Eylül kız öğrenci yurdu lüks ve konforlu olmasının dışında ulaşım olarak da oldukça güzel bir konumdadır. Ankara üniversitesine 5 dakika yürüme mesafesinde, Gazi Üniversitesine 10 dakika yürüme mesafesinde olan yurt metro ve otobüs duraklarına da çok yakındır. Kızılay’a 15 dakikada yürüyebileceğiniz gibi Ankara’nın pek çok noktasına tek vesait ile gidilebilmektedir.

Özel Kız Yurtları Hizmetleri Nelerdir?

için tercih edebileceğiniz bir yurt Eylül Kız Yurdudur. Yurdun konumu üniversite öğrencileri için oldukça güzel bir yerde olup yurt hizmetleri mükemmeldir. Yurt içerisinde odalar oldukça konforlu ve öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak düzenlenmiştir. Sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri yurtta verilmekte olup odaların günlük temizlikleri kat görevlileri tarafından yapılıyor. Yeniliklere açık olan kız yurdu öğrencilerin ihtiyaçları için değişime hazırdır. Ankara Özel Kız Yurtları Odaları Nasıl? Eylül özel kız yurdu odalar adeta bir otel rahatlığında. Oda içerisinde mini buz dolabı ve LCD televizyon yer alıyor. Tuvalet ve banyo da oda içerisinde ve günlük temizlikleri görevliler tarafından yapılıyor. Baba evi gibi güvenli anne eli kadar şefkatli sloganı ile kız öğrenciler için konforlu bir yaşam alanı sunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —