Tarih: 28.07.2023 07:53

Şahin: Sizlerden aldığımız gücü hiçbir zaman kötüye kullanmayacağız

Facebook Twitter Linked-in

Şahin, Oba’daki Olive Garden Restoran’da toplumun farklı kesimlerinden oluşan grupla kahvaltıda bir araya geldi. Yaklaşık yarım saat konuşma yapan ve sözleri sık sık alkışlarla kesilen Mehmet Şahin, ALTSO Başkanı olduğu dönemde kendisine yöneltilen eleştirilerinden birinin de “Mehmet Şahin devlet imkanlarını kullanıyor” olduğunu söyledi.

Mehmet Şahin, bu sözleri anımsatarak, kendisine bu eleştirileri getirenlere “hodri meydan” dedi.


ALTSO Başkanı olduğu dönemde de, bu görevi bıraktıktan sonra da, devlet imkanlarını her zaman Alanya’nın lehine kullandıklarını belirten Mehmet Şahin, “Evet, devlet imkanlarını sonuna kadar kullandım. Çünkü Alanya’nın buna ihtiyacı vardı. Alanya’nın yaylalarına ambulans gelmesi noktasında, öte yandan Konaklı ve Mahmutlar’a noter açılması noktasında önemli girişimlerimiz oldu ve sonuç aldık. Evet, ben devlet imkanlarını kullandım ama Alanya için. Eğer şahsıma ya da yakın çevremden, çalışma arkadaşlarımdan birine devlet imkanlarını kullandırdığımı ispat ederlerse, o gün adaylıktan çekilmeye hazırım” dedi.

Alanya’ya getirdiği hizmetleri de açıklayan Mehmet Şahin, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ben Alanya’da doğdum, Alanya’da büyüdüm ve halen Alanya için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. 10 yıl boyunca sizlerin de desteğiyle Alanya’da ekibimle birlikte başarılı bir ALTSO Başkanlığı süreci yaşadık. Sizlere söz verdiğim gibi iki dönemi tamamlayıp yeni bir sayfa açtık. Allah’a çok şükür, maddi anlamda kazancım kendime de çocuklarıma da yeter. Bugün ALTSO Başkanlığı görevini bıraktıktan sonra köşeme çekilip uzun bir tatile de çıkabilirdim. Ama benim Alanya’ya borcum henüz bitmedi. Alanya bana çok şey kazandırdı. Benim de bu borcu ödemek için daha yapacağım çok iş var. İşte o yüzden ‘Her şey Alanya’mız için’ sloganıyla yola çıktık. Ve sonuna kadar da devam edeceğiz. Bu sloganı asla bir dernekleşme unsuru olarak kullanmayacağız. Herhangi bir dernek kurup da iş adamlarından, müteahhitlerden, turizmcilerden bağış adı altında para toplamayacağız. Çünkü Alanya’nın kendi öz kaynakları Alanya’ya yapacağımız hizmetler için yeter de artar bile. Ben ALTSO başkanı olduğum 2013 yılında 5 yılda yapacaklarımı tam 6 ayda tamamladım. İnşallah Alanya halkının teveccühü ile Alanya Belediye Başkanı seçildiğimizde Alanya’ya pek çok hizmet kazandıracağız. Bu hizmetlerin en başında Alanya trafiğini rahatlatmak, nitelikli turisti Alanya’ya getirmek için Gazipaşa Havalimanı’nı büyütmek gibi önemli projelerimiz olacak. Şimdiden bize teveccüh gösteren, desteklerini esirgemeyen tüm Alanya halkına teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte bu toplantılarımız daha da kalabalık olarak geniş halk kitlelerinin de katılımıyla büyüyerek artacak” dedi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —